Den svatého Patrika = samá zelená!

Publikováno 16.3.2014 v rubrice Novinky

17. března je každoročně den svatého Patrika.  Je to státní svátek v Irsku, na ostrově Montserrat a v kanadské provincii Newfoundland a Labrador. I online svět je naplněn zelenými motivy a určitě se i tento svátek využívá k zajímavým marketingovým akcím.

Oslavy tohoto svátku jsou po celém světě oblíbené. Největší oblibu má v USA, Kanadě a Austrálii, ale v posledních letech si získává oblibu i v Evropě. Lidé po celém světě ho slaví především hudbou, tancem a popíjením tmavého piva. Poznávacím znamením pro příznivce svatého pastýře, který přinesl do Irska křesťanství, je i zelený trojlístek. Lidé ho v den Patrikova svátku nosí namalovaný na obličeji nebo si jím zdobí oděv. Všeobecně je pro svatého Patrika typická ZELENÁ barva, což se v den svatého Patrika projevuje zejména nošením zeleného oblečení.

NETSTEP.cz přeje krásný svátek sv. Patrika.

 

net-clover

 

Firmy.cz zcela nově

Publikováno 16.1.2014 v rubrice Novinky

Čeká nás velký převrat v zobrazování na Firmy.cz. Nejnavštěvovanější český on-line katalog Firmy.cz změní v dubnu svoji podobu i obchodní model. Jednotlivé firmy do něj poté mohou nově vložit všechny údaje o sobě, a to zcela zdarma. V aukci budou mít možnost již od 10Kč denně vkládat specifické nabídky nebo bidovat o lepší pozici ve výsledcích hledání v katalogu či v upoutávce přímo ve vyhledávači Seznam.cz

firmy

NETSTEP s.r.o. se stává certifikovaným partnerem Google

Publikováno 17.12.2013 v rubrice Novinky, PPC

Máme skvělou zprávu a pro nás je to vánoční dárek 🙂

NETSTEP s.r.o. se stává certifikovaným partnerem Google. Podle certifikátu poznáte společnosti, které mají špičkové znalosti služeb Google. Jejich firmy jsou úspěšné, mají spokojené zákazníky a řídí se doporučenými postupy Google. A my jsme nyní jednou z těchto firem, což bude pro naše zákazníky dalším přínosem.

 

PartnerBadge-Horizontal

Marketingový festival

Publikováno 26.11.2013 v rubrice Novinky

Ve dnech 22. – 23. listopadu jsme si naplánovaly Marketing Festival v Brně, který pořádal Jindra Fáborský. Super řečníci, skvělá atmosféra a spousty know-how, které můžeme zakomponovat do naší práce. Moc se těšíme, jak budeme naše zážitky sdílet se zákazníky a kamarády z oboru, kteří se z nějakého důvodu nemohli na akci objevit.

Připojujeme několik fotek a těšíme se na festival v příštím roce, kde nesmíme chybět 🙂

IMG_20131122_152134

IMG_20131122_075636

IMG_20131122_082933

 

Vítejte v naší nové kanceláři

Publikováno 18.11.2013 v rubrice Novinky

obrázek (1) obrázek

 

 

 

 

 

 

 

Vítejte v naší nové kanceláři 🙂

Tak konečně téměř finišujeme s úpravami kanceláře a byla to opravdu „fuška“, takže nyní zasloužené pohodlíčko na práci. Kancelářský nábytek sestaven, nový kávovar vaří skvělé Americano a pracuje se tady opravdu výborně. 

photo (2)

photo